شمال نيوز: عباس آخوندي در حالي به عنوان وزير راه و شهرسازي سكاندار اين وزارتخانه در دولت يازدهم شده كه افتتاح و بهره برداري آزادراه تهران – شمال از آرزوهاي ديرينه مردم كشورمان به شمار مي آيد.
زماني كه مطالعات اوليه طرح آزادراه تهران - چالوس يا همان تهران - شمال در سال ۱۳۵۳ آغاز شد، هيچ كس باور نداشت تكميل و بهره برداري از اين طرح در سال ۹۲ و در ابتداي آغاز به كار دولت يازدهم به يك افسانه تبديل شود.
عباس آخوندي در حالي به عنوان وزير راه و شهرسازي سكاندار اين وزارتخانه در دولت يازدهم شده كه افتتاح و بهره برداري آزادراه تهران – شمال از آرزوهاي ديرينه مردم كشورمان به شمار مي آيد.
وزير راه و شهرسازي دولت يازدهم اگر چه پيش از اخذ راي اعتماد از مجلس شوراي اسلامي تكميل آزادراه تهران - شمال را از اولويتهاي اصلي خود عنوان كرد، اما انتظار بر اين است كه تكليف اين پروژه ملي كه اكنون تكميل آن به يك رويا تبديل شده، هر چه سريعتر مشخص شود.
كارشناسان معتقدند كه آزادراه تهران - شمال كه ركورددار وعده هاي مسئولان به شمار مي آيد، بايد در صدر برنامه هاي وزارت راه و شهرسازي دولت يازدهم باشد و رسيدگي به وضعيت آزادراه تهران - شمال در اولويت اصلي اين وزارتخانه قرار گيرد.
به باور آنها دولت يازدهم بايد متولي اصلي توسعه آزادراه تهران - شمال را مشخص كرده و با بازنگري در قراردادهاي اين پروژه، به بهره برداري، توسعه و تكميل اين آزادراه سرعت بيشتري بدهد.
آزادراه تهران - شمال نام يك پروژه بزرگ راهسازي در كشور است كه بر اساس آن شهر تهران از طريق آن به شهرهاي شمال ايران متصل مي شود.
اين آزادراه از غرب تهران، يعني تقاطع بزرگراه همت شروع و با عبور از ناحيه كن در استان تهران، از سولقان، دوآب(شهرستانك)، گچسر و مرزن آباد به كمربندي چالوس – تنكابن متصل مي شود.
طي ۳۵ سال گذشته وعده هاي بسياري در مورد افتتاح آزاد راه تهران - شمال داده شده است، اما هر بار اتفاقاتي مانع از پيشرفت كار شده است.
آنچه مسلم است آزادراه تهران - شمال به عنوان يك طرح نيمه تمام باقي مانده و خواهند ماند و تنها راه تكميل و بهره برداري از آن استفاده از توان بخش خصوصي است، هر چند آخوندي بر اين اعتقاد است كه بايد فضايي را ايجاد كنيم كه بخش خصوصي تمايل به سرمايه گذاري داشته باشد.
وزير راه و شهرسازي تصريح مي كند: در گذشته بارها به موضوع خصوصي سازي اصولي و كارشناسي تاكيد كرده ام. كافي است كه گفته هاي گذشته ام در اين رابطه را مرور كنيد، بنا بر اين اقتصاد ايران چاره اي ندارد به جز اينكه به سمت يك خصوصي سازي اصولي حركت كند.
وي اضافه مي كند: بر اين اساس بايد در آينده به شدت سياست گذاري وزارت راه و شهرسازي به سويي حركت كند كه بخش خصوصي در آن حداكثر فعاليت را داشته باشد.
آخوندي همچنين مي گويد: در مجموع سياست هاي حمل و نقل بايد در اختيار بخش خصوصي باشد چه برسد به اينكه دولت در وضعيتي قرار داشته باشد كه با كسري منابع مواجه است.
به باور آخوندي، وقتي توسعه حمل و نقل را مطرح مي كنيم، اين توسعه بايد بر مبناي توسعه فعاليت هاي بخش خصوصي باشد.
حال بايد منتظر ماند تا مشخص شود وزير راه و شهرسازي دولت تدبير و اميد، چه تدبيري براي تحقق آرزوي ديرينه مردم ايران كه همان تكميل و بهره برداري از آزادراه تهران - شمال است، دارد./ نيك
ایمیل مستقیم : info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
working();